hits

Politianmeldt, jeg!?

Magnus Wester i SMS-RADAR likte ikke blogginnlegget mitt om SMS-RADAR tydeligvis.. Han har nemlig sagt at hvis jeg ikke sletter innlegget, setter han advokat på saken, og blander inn politi og alt som er.. Har politiet virkelig tid til å drive med sånt eller?

SMS-RADAR er sjukt opplegg  <-- Der har du innlegget.. Er det krenkende? Eller bare sant? Hm? Hæ? Hm?

Såå.. Burde jeg fjerne innlegget? Ingen har kommentert på det, haha, så jeg kan vel likegodt gjøre det.. Og jeg har ikke sett den SMS-RADAR-reklamen i det siste heller..


[EDIT - test]

16 kommentarer

madelener

16.04.2010 kl.17:33

haha ser ingen skade med de innlegge :P

gad de du skriver er jo helt sant :P

men men verden er tragisk :P

- madelener.blogg.no

Finfrosk

16.04.2010 kl.17:34

madelener: Haha, ja, at verden er tragisk har du sannelig rett i! ;D

Jenny :)

16.04.2010 kl.17:41

Det su skriver om sms-radar er jo helt sant, jeg har faktisk tenkt på det samme. At de i hele tatt har lov til å reklamere for noe sånt er... skremmende.

Om du skal slette eller ei er neimen ikke godt å si. Det er tøft om du tør la det stå, men hadde det vært meg vet jeg ikke om jeg hadde turt.

Tror uansett ikke du får så store problemer for dette, det er ytrengsfrihet i dette landet... Du sier uansett bare det alle andre (fornuftige mennesker) tenker :)

madelener

16.04.2010 kl.17:57

eg hadde ikkje tat det bort :P

Jan Halvor Dalsveen

16.04.2010 kl.18:17

blitt redda av smsradar flere ganger jeg..kjører som regel for fort og da er det jevlig greit med varsell på telefonen..driter langt i om det er ulåvlig eller ikke.

Thorol F.

16.04.2010 kl.18:34

Til Jan Halvor Dalsveen,

ja, du mener vel at fartsgrensene er alt for lave og at politiet er noen idioter? Når du kjører for fort, stiger risikoen for at både du selv, dine medpassasjerer og andre billister blir involvert i trafikkulykker. Gående og syklister er enda mer utsatt. Nå driter vel de fleste om du skader deg selv, men hva om du dreper et nyfødt barn med åpent sinn? Det har jo ingen fordommer, lar allting slippe inn. Lever førerkortet snarest!

Jan Halvor Dalsveen

16.04.2010 kl.18:38

Nå skal du passe deg!..ikke faen om jeg dreper noen..er det noen som dreper noen her da er det deg..du ska vere ekstremt forsiktig med va du skriver her..har adresa di..!

stine k.

16.04.2010 kl.18:48

Slutt og vær så barnslige a..

Dere må sjærpe dere.

Høy fart dreper. Det gjelder dere alle.

Send inn spm. til spørrerunden min..pliz!(:

Magnus Wester

17.04.2010 kl.22:06

Hei.

Vi i SMS Radar tåler at du reiser en debatt, selv om din vinkling var i drøyeste laget. Det er vi vant til, så det går fint. Vi mener i likhet med flere i politiet og trygg trafikk at vår tjeneste bidrar til økt trafikksikkerhet. Hvorfor har jeg ikke tenkt å reise en debatt om her, men det kan man enkelt tenke seg til hvis man har en litt mer nøytral innstilling. Vi viser til vår facebookside for de som måtte ønske å debattere tjenesten vår.

Det jeg har reagert på er beskrivelsen av meg som som person. Enten må du begrunne/dokumentere dette, eller så får du korrigere/slette innlegget. Hvis ikke tar jeg saken videre. Er det noe du lurer på er du velkommen til å kontakte meg per telefon eller e-post.

Mvh

Magnus Wester.

BillettLuka

17.04.2010 kl.23:56

Hahaha! Magnus Wester da..så sur!

Per Ivar Lindgaard

26.06.2011 kl.14:40

Du kan nok ta det helt med ro.. Menneskene bak disse tjenestene er kun ute etter å tjene penger og gjør alt dem kan for å flest mulig til å abonnere på denne dritten.. Støtt facebook-gruppa som jeg har opprettet. Jeg vil jobbe for å få til ett forbud mot denne typen tjenester.. I dag er dette helt lovlig og sånn sett gjør ikke disse noe lovstridig.. Men det er helt forkastelig at det er tillatt...

Finfrosk

26.06.2011 kl.17:23

Per Ivar Lindgaard: Hei! Veit du, det som er litt artig, er at etter at jeg posta det første, veldig kritiske innlegget, fjerna de reklamen, og gjorde den om! De milda seg ned og sa noe sånt som; hender det seg at du kjører for fort? Bla bla, husker ikke helt. Poenget er at de forandra reklamen, og jeg håper det var pga mitt innlegg. ;)

Per Ivar Lindgaard

05.07.2011 kl.01:27

Stilig.... Saken er den at dem vet at mange reagerer på det de driver med.. Det gjør dem desperat mot kritikk.. Hvis du ser her, så skjønner du sikkert:

https://www.facebook.com/event.php?eid=175751725810204

Bare stå på.. Synd at du måtte moderere innlegget, uten at jeg vet hva som stod der i utgangspunktet.. Jeg har blitt hengt ut og kalt det meste av samme mannen..

Magnus Wester

29.07.2011 kl.03:34

Kom tilfeldigvis over denne igjen, og ønsker å kommentere følgende:

Såndre: Vi skifter reklame hvert år, så det kan du dessverre ikke ta æren for :)

Per Ivar: Jeg er ikke desperat mot kritikk, og det vet du godt. Mannen du oppfatter som desperat og som drittslenger driver en annen tjeneste, og det vet du også.

God sommer! :-)

Finfrosk

29.07.2011 kl.13:53

Magnus Wester: Haha, vel, artig sammentreff at du tilfeldigvis gjorde om på akkurat det jeg kritiserte mest, da! :p Men det blir da flisespikkeri.

God sommer!

05.06.2018 kl.03:00

Men for å snakke om noe helt annet, Per Ivar. Hvorfor kalte du avdøde Alfild Karin for din søster i ditt angrep på Klette for så å kalle Alfhild Karing for din svigerinne når du anmeldte Klette til Helsetilsynet? Dessuten, en falsk anmeldelse vil trolig helsetilsynet se alvorlig på. Tiden vil vise.

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...