Akk trent arma

Puh! Akkurat trent. Staselig treningsdag i dag, for i dag var det bicepsa mine sin tur.. :D

Satsa på litt mindre vekt, og fler reps. For man skal nemlig skifte på, egentig. F.eks 4-6 uker med få og tunge reps, så deretter noen uker med lettere reps. For å mixe det opp litt for muskla lizzm.

Tingen er bare at.. lettere vekt og færre reps betyr mer SMERTE.. Aao, mjølkesyra ass.. Den er ikke god. Flere reps kommer mer over i utholdenhet, og det er det verste jeg veit. Men bicepsa mine har stagnert litt, vel, ganske lenge egentlig, så jeg får prøve å komme litt videre. Krysser fingra for at jeg er støl i mårra!

Jeg er litt fornøyd med at i maksimalt pumpa tilstand, er overarma mine like tjukke som halsen min.  Det betyr at jeg sakte, men sikkert nærmer meg ideelle greske kroppsmål.. Da skal nemlig legga, overarma og nakken ha samme tjukkelse sånn ca. Det kravet er jeg ikke langt unna å oppfylle nå. Når det kommer til brystet og magen osv osv er jeg ikke helt i mål, men det kommer seg.

*Glugg glugg glugg* Da var shaken nede, så jeg får vel stikke å dusje.

By ze way, hvis jeg finner att datakabelen til telefon' min, skal jeg poste et par bilder etterpå. Until then, c ya biz-natchez.

Én kommentar

pumpit

06.10.2010 kl.23:31

Det er sykt genialt å ta bilder, er så gøy å se på i etterkant! ^^

ANGRER på at jeg ikke tok slike bilder da jeg var fat å veide 111kg i en alder av 15-16 år :P

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits