hits

Bjørn Sundquist - Norges beste

I går blei norges beste skuespiller gjennom tidene kåra..

BJØRN SUNDQUIST vant! Det syns jeg var skikkelig fortjent.
Jeg syns han skiller seg ut fra de fleste andre norske skuespillere.. Med det at han faktisk SPILLER BRA.Heldigvis vant ikke en av de "nye" norske skuespillera.. Det hadde blitt for dumt. 
Og heldigvis vant ikke teatralsk-fantomet Liv Ullmann. Sånn skuespill som lyser skuespill femti mil syns ikke jeg er godt skuespill.

Mr. Sundquist har et sånn vesen som bare er behagelig å høre på rett og slett. Og det overføres direkte til rollene også, man vil høre det han har å si. Det er viktig!

Sjekk forresten dette intervjuet med Sundquist, gjort av up-and-coming journalist  (og bekjent av meg ;D) Helle Therese Kongsrud for NRK!

Til slutt..


Liten Bjørn Sundquiz: Hvilken norske splatter/skrekkfilm spilte Mr. Sundquist i?

4 kommentarer

TW

07.10.2010 kl.18:14

Pussig at en to ganger oscarnominert skuespiller blir betraktet som teatralsk... Personlig synes jeg Liv Ullmann er en fantastisk skuespiller og ute i den store verden blir hun ansett som det også. Men Bjørn Sundquist er en fabelaktig skuespiller og det er gøy at de to topper lista.

MEREVIL

07.10.2010 kl.18:34

sv: Jah, jeg vet ^_^

Finfrosk

07.10.2010 kl.18:36

TW: Åja, oscarnominert ja. Automatisk kvalitet betyr det. Men hu er sikkert flink nok, jeg sier bare at jeg syns det var bra at Sundquistern vant.

MEREVIL

07.10.2010 kl.18:43

sv: Hehe, det er bare en pitteliten småting som jeg tror få tenker over, men av og til spiller tonen og måten man sier det på en viss rolle. Synes nå jeg.

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...