hits

Knebøy er så VONDT!! (+proteinfo)

Åh, jeez, tvinga meg sjøl til å trene beina i stad.. Føøøk, det er så vondt! De tåler så mye juling vettu, at det er fælt.
Det er jaggu meg få ting jeg blir så anpusten av som knebøy azzz. Ganske interessant, jeg står bom stille, og enda blir jeg helt ferdig og svetten renner. Goody. Selv om det er vondty.

Okei, skulle egentlig bare skryte av at jeg var flink. For det syns jeg at jeg var. For det er ikke akkurat sånn at noen tvinger meg til å gjøre det. Og jeg driver ikke akkurat med noen sport. Og jeg har ikke akkurat personlig trener, kostholdsveileder, treningsstudio-abonnement eller noenting.. Mæssom. Jussom. Naw'm'sayin, naw'mean. See'm'sayin? Også på lørdag agitt. Daaaaijm. Åkej, nok shølskryt mafakka!

Nå skal jeg snart spise Skyr tenkte jeg. Let dem muscles get that protein-shit, mafakka, B! Aait. Aait now shut yo mouf.. Brah.

Vel, dette ble jo nesten bare fjas. Men fjas er lov.

Forresten!

I går fant jeg ut noe som gjorde meg litt glad. Det handler om proteiner. 
Først, en superkort ufullstendig proteiner 101;

Det finnes flere typer proteiner, to av de vanligste er Whey og Kasein.
Whey-protein tas fort opp i kroppen, i løpet av et par timer elns.
Kasein derimot tas sakte opp i kroppen. opptil 7 timer trur jeg. Derfor er Whey fint etter trening, mens Kasein er fint f.eks før du skal legge deg. (så kroppen har noe å godte seg med i løpet av natta)

Whey er lett å få tak i pulverform, mens Kasein er vanskeligere, dvs man må som regel kjøpe over nett PLUSS at det er DYRT.

Okei, tilbake til det jeg fant ut, mjølk er 20% Whey og 80% Kasein! :D Og jeg som ELSKER mjølk. Det er bare litt dumt at det så mye sukker i mjølk. Men det får gå. Fra nå skal jeg drikke mjølk før jeg legger meg med GOD SAMVITTIGHET. Det skal også sies at det er mye Kasein-protein i Cottage Cheese og annen ost. Men det er ikke alltid man orker å spise hytteost før sengetid. så gulp innpå mjølk da be-yotch!

Og her, meg og en ku.


Hallo duuuu! Takk for mjølka!

Og her meg og mjølk.

Fra i Sommer, oppå setra, da jeg bare kunne helle innpå mjølk fra en diger tank! Iskald. 
Damn for en luksus!

Okei, da gjenstår det bare å ønske deg en nice lørdagskveld! C-ya later salamanderz!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...