hits

Total Recall 2012 Trailer! Remaken ser ut til å bli KUL!

På tide med en filmtrailer i påskeværet!

Så, det er en film fra 1990 som heter Totall Recall, med Arnold Schwarzenegger i hovedrolla.. Regissert av Paul Verhoeven, som er kjent for bl.a Robocop. Total Recall er action-sci-fi, ikke din typiske Schwarzy-flick, den var tidlig ute med et tema som har gått igjen i mange, mange filmer etter.. Kort fortalt; skillet mellom hva som er virkelig og ikke.. Hvor slutter drømmen, og hvor byner virkeligheten..? Den type greie.Nå, i 2012 kommer altså remaken! Og jeg må si at jeg har ikke hatt noen veldig store forventninger til den, FØR JEG SÅ TRAILEREN! FIlmen ser jaggu meg dritkul ut. Farlig å få for høye forhåpninger av en trailer, men det ser ut til å bli bra altså..! Ser ut til at actionen er sånn den bør være.

 

Len Wiseman sitter bak spakene denne gangen, og han er kjent fra noen Underworld-filmer, samt den siste Die Hard-filmen.. Mange hater på Die Hard 4.0, men jeg syns den var kul, jeg. Underworld-filma er ikke superkule, men jeg tenker at budsjettet på Total Recall er ganske høyt, og det kan være det som skal til!

Som man ser har de cranka ned muskla, og opp skuespillerskillza, da det er Colin Farrell i hovedrolla denne gangen. Kate Becinsale og Jessica Biel spiller også..

OG TRUR DU IKKE DET VAR TOPPEN AV KRANSEKAKA NÅR BRYAN CRANSTON DUKKA OPP I SLUTTEN AV TRAILER'N??!!

Jo, det var det. Rosinen over I'en!

3 kommentarer

Nemi Rebella

04.04.2012 kl.10:50

He he, jeg så nettopp den gamle ;) Må nok sjekke ut denne også!

onemovielover

04.04.2012 kl.23:28

Traileren så utrolig kul ut faktisk! Jeg skal uansett se den originale filmen med Scwarzeneger først. Liker egentlig nesten alt Arnold er med i, selv om jeg ikke har sett alt han har gjort, men skal få de sett! Hvis du har sett den originale, kan du si hvordan den er? :)

Finfrosk

04.04.2012 kl.23:39

onemovielover: Ja, trur det blir interessant å se bare pga forskjellene, egentlig. Jeg er stor Schwarzenegger-fan, så jeg har sett alle filma hans, med unntak av et par av de aller eldste.

Nå er det noen år sia jeg så 'Total Recall', men jeg husker at den er ganske kul, og at det ikke er en helt typisk Arnold-film. Det er mange kule scifi-ting i'n, og det er også en del kul action. Ikke no pg13-bullshit.

Hvis du liker scifi, action og Arnold, så er det filmen for deg! ;) Men sia den er noen år gammal, og har noen utdaterte effekter, er det sikkert lurt av studio og kjøre remake. Spennende.

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...