hits

Én favoritt fra Obie Trice's 'Bottoms Up'!

YO!

Dukka opp nytt album fra en av mine favorittræppere;
Obie Trice her om dagen - "Bottoms Up".

Han følger altså tittelgreia fra sitt første album "Cheers" og sitt andre "Second Round's on me". (også to meget gode skiver om jeg så må si det. Og jeg må jo nesten det, for det er jeg som skriver dette, og jeg snakker om musikk!) :P

Til tross for at Obie ikke er på Eminems label 'Shady Records' lenger, liker jeg flere av beatsa på plata ganske godt. Jeg var nemlig stor fan av beasa på de to foregående platene, kanskje spesielt på "Second Round", siden Eminem produserte storparten av låtene. Og Em's beats passer meget godt med Obie's stil. Nå er ikke Em involvert lenger, men han er med på en låt. Også en godlåt, forøvrig. "Richard" heter den, for de som er interesserte.

Anyways, Obie Trice - Real name, no gimmicks, har ikke glømt kunsten å rime, og han er i god form på "Bottoms Up".

Obie Trice er en av de mest undervurderte ræppera i gamet, for han har en ganske egen stil, men han får ikke så mye cred. Sånn har jeg hvertfall skjønt det.

Men det var den favoritten, ja. Jeg liker denne låta, kanskje mest pga beaten faktisk, fordi, hm, det er ett eller anna spesielt med'n. Jeg regner med at det er en sample her, og, ja, den har bare en sound som appelerer til meg, og som ikke er så typisk. Du får bare høre sjøl davettu!
Spill My Drink, heter låta. Den er slow, stemningsfull, og litt sånn.. tja, skrekkaktig nesten.. 

2 kommentarer

Pålz

13.04.2012 kl.14:04

Em har produsert ei låt og da! "Going Nowhere" ;)

Finfrosk

13.04.2012 kl.19:25

Pålz: Shit, det visste jeg ikke! Men det er jo ei godlåt, Obie spytter flammer! ;)

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...