hits

Dagens snakkis; Breivik byntå' grine..!

Hvis du vil ha noe å blogge om i 10 uker framover, har jeg et brennhett stalltips!

 

Pssssst


B r e i v i k ..


For nå er rettsaken i gang. Norgeshistoriens største, mest omfattende rettssak. Der vi fra mens sjølve forbrytelsen pågikk, har visst hvem som gjorde det. (som som oftest er det man prøver å få klarhet i i en rettssak) Anywho, vi har noen gæmliser som blir behandla som dritt i livets siste fase, en del folk i sjukehuskø, no fattige folk som ikke har råd til å mate unga sine, men shit au, vi bruker titalls millioner på å dvele ved en sak der alt har vært kjent fra første stund! Jepp! That's how we roll in Norway.

Men ja, over til snakkisen; de viste propaganda-filmen som Breivik har laga, i retten. På et tidspunkt under visningen brast altså Anders Behring Breivik i gråt. 
Rørt når det gjelder seg sjøl.. Ikke ulikt de fleste andre mennesker. 

 

Utrulig irriterende å høre på diverse "eksperter" som skulle uttale seg om det i ettertid.. De velger fortsatt den ekstremt barnslige approachen at de prøver å gjøre mest mulig narr, omtaler denne propagandafilmen som veldig amatørmessig, på barnehagenivå, osv. Såvidt jeg husker er det ganske mye interessant i den videoen, ikke at jeg deler så mange av hans meininger, men han sier f.eks diverse om politisk korrekthet som jeg er veldig enig i. Sikkert fordi det er sant. Og ja, videoen er relativt enkel, den er tross alt laga i Windows Movie Maker, men jeg syns ikke den er så enkel og dårlig som de skulle ha det til.

I videre beskrivelser og antagelser om hvorfor Breivik blei rørt, blei det sagt at det kunne være fordi han ser at han ikke har lyktes.. ØØØØØØØØH. Er dere "eksperter" dumme, eller prøver dere å trøste dere sjøl? Breivik har vel i grunn lyktes ganske godt, han har blitt verdensberømt, og fått så mye mediadekning at 99% av alle er lei, rettsaken hans skal vare hele sommer'n, og jeg er sikker på at budskapet hans, denne filmtrailern samt manifestet har spredd seg ganske greit rundt i verden. Noe som blir enda tydeligere når andre gærninger utfører lignende handlinger. Det kommer til å skje.
Det blei også sagt at det kunne være fordi han nå skjønner at han ikke får gjort mer. Sia han er fengsla og bla bla, men igjen, DØØØØH, han trudde at han skulle bli drept etter aksjonen sin jo, det at han er i live i det hele tatt føles sikkert som en kjempeseier. Asså, shit, han får se konsekvensene av hva han har stelt i stand.. I USA hadde han blitt skutt, brent, drukna, sprengt, og kjørt gjennom kjøttkverna ett sekund etter at politi hadde ankommi Utøya. Breivik kan leve til han blir gammal. 

Men ja, Breivik har altså menneskelige følelser, og syns nok filmen sin er fin. Det kan jo nevnes at musikken aleine kan få folk til å grine da, så mektig og voldsom den er. (musikken er henta fra Funcoms Age of Conan, btw, uten at Funcom og Breivik har noen sammenheng utover det) 

Men ja, det var altså første blogginnlegg om rettssaken. Tipper det ikke blir den siste.

4 kommentarer

lisellish

16.04.2012 kl.13:15

elsker bloggen, veldig inspirerende!

zena zuza

16.04.2012 kl.13:21

Som ekspert må jeg jo si at han sikkert begynte å gråte fordi det gikk opp for ham at budskapet hans når ut til så mange og han har oppnådd målene sine. Gledestårer.

Ellers så kan det være at han ble så fryktelig lei seg for at han ikke hadde brukt et annet program enn windows movie maker og syntes selv det hele så litt barnehage ut.

Finfrosk

16.04.2012 kl.14:34

zenazuza: Ja, kanskje han angra på at han ikke la mer jobb i videoen, siden den har fått så mye omtale.
Eller kanskje han angra seg på at han ikke blei filmregissør, heller en massemorder!?

zena zuza

16.04.2012 kl.14:52

Kan nok være det er regissør han skulle blitt. Han kunne lagd en sånn film som i "Cigarette Burns".

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...