hits

Så SJUKT uprofesjonelt! Herreguuuuuud.

For de som ikke har fått det med seg blei en dommer (Thomas Indrebø) i Breivik-saken, erklært inhabil.. Hvorfor?

Fordi han den 23. juli skreiv på facebook at det eneste rettferdige for Breivik ville være dødsstraff.. Okejj.
"Dødsstraff er det eneste rettferdige i denne saken!!!!!!!!!!" 
Ekstra fin detalj med 10 utropstegn. Fin fjortisbloggstil.
 

Thomas Indrebø


Skal starte dommer-blogg på blogg.no

Man kan velge å se det på flere måter naturligvis, en måte er at han sikkert blei rivi med pga sakens ekstremitet og sa det mange tenker.. Og mange sier. Mange har sagt. 

MEN han er DOMMER! Han skal være med å bestemme hva slags straff kriminelle skal få. Så den måten man må se dette på er at det er helt fantastisk uprofesjonelt. Man kan lene seg på ytringsfrihet, men det gjelder ikke når man har en slik stilling. Jeg syns det er helt på trynet. 

Men heldigvis blei han utvist fra retten, og skal ikke være meddommer lenger. SÅ KLART det eneste riktige.

Utover deeeeet..

Utspørringa av Breivik er i gang, og vi får ikke anna enn referater. Jeg syns vi skulle få sett og hørt alt, jeg.

Det er bare dag 2 av rettssaken, første dag av utspørringa, og det er ikke godt å vite åssen det vil utvikle seg, men foreløpig trur jeg Breivik har stålkontroll. Hele medianorge prøver å framstille han som dum, barnslig, mentalt forstyrra osv. men sannheten virker å være at han kan svare for seg. Men noe gæli er det jo med'n, og hva skal vi forhåpentligvis finne ut. 

Vil bare legge til; jeg sitter og ser på referatet fra utspørringa, og ser nå at Breivik, i forbindelse med hans følelsesutbrudd i går, sa at spesielt sangene gjorde at han blei rørt! Hah! Det var det jeg sa i går! Sangene er voldsomme og mektige. 

EDIT! Det har blitt meg fortalt at han bare er lekdommer og hans egentlige jobb er resepsjonist, however, lekdommer er vel noe man må bestemme at man skal være sjøl, så jeg trekker ikke tilbake mitt innlegg. :P Og jeg syns det er teit å snakke om dødsstraff uansett. 

6 kommentarer

zena zuza

17.04.2012 kl.13:42

Enig der! De fleste dommerene der sitter vel alle å tenker det samme, men de skal faktisk, for at dette rettsystemet skal fungere, opptre nøytrale og objektive.

Når det gjelder utspørringen så kan han svare for seg, men innholdet i svarene er jo av en ganske varierende kvalitet.

Men jævlig irriterende at vi ikke får høre det. I månedsvis har det vært skriverier opp og ned om denne saken og jeg har vært så mektig lei hele greia, men DETTE, Breiviks egen forklaring på HVORFOR er det ENESTE jeg virkelig har villet høre mer om. Det er jo Breivik, han som person og hans motiver, vi alle har sittet å spekulert om i månedsvis.

Finfrosk

17.04.2012 kl.13:50

zenazuza: Ja! Nemlig, jeg og har helt sia det blei kjent at det var han, ville høre han forklare seg. Det er jo en unik mulighet, for folk som gjør sånne fæle ting, som regel never live to tell the tale. Men, men, vi får referater i det minste.

Henning

17.04.2012 kl.14:01

... vil jo nødig nulle ut innlegget ditt, men Indrebø var lekdommer, ikke dommer av yrke. Indrebø er resepsjonist til daglig, så den 23 juli tror jeg det var ganske fjernt for han at han skulle sitte å dømme i rettsaken.

zena zuza

17.04.2012 kl.14:13

Ja, det er jo bedre enn ingenting.

Henning: At han til daglig ikke har et arbeid innenfor rettsystemet var jeg ikke klar over, så det gjør hans uttalelser den 23 noe mer forståelig. Han var jo langt i fra den eneste som syntes dødsstraff var det eneste riktige å gi en som har gjort så mye skade... Men at de trekker ham tilbake etter å ha funnet en slik uttalelse er nå uansett korrekt.

Finfrosk

17.04.2012 kl.14:17

Henning; El Diablo sin pantalo: Aaah. Takk for informasjonen, du! Det var jo enda godt, men åffer i hælvette har han noe som helst med rettsaken å gjøre, da? Jeez. Jaja, da må jeg vel forandre litt på innlegget da.. :p

Henning

17.04.2012 kl.14:27

Såndre: Det skal være tre lekdommere (dommere av folket). De som sitter igjen nå er en lærer, en rådgiver og en pensjonist. Så er det to fagdommere (dommere av yrke) og har du flaks så har en av dem lagt ut noe på fjæsbosji så kan du bare bytte ut navnet i innlegget.

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...