En liten Optimus Prime!

YO

Jeg sa i går at jeg skulle legge ut et bilde fra det ene "oppdraget" mitt i dag..?
And dat iz what dat iiiiz, bro!
Hva slags oppdrag det er, sier jeg ikke, for å bevare oppdragsgiver'n interesser..
Heh, høres tøft ut. 

 


Det er altså Optimus opptegna med blyant til venstre, og fargelagt med tusjpenn til høyre..!

Og den er liten, så det var litt pirkete.. Den er faktisk nøyaktig 11 cm fra nederst til øverst.

5 kommentarer

Marie sundalen

18.04.2012 kl.13:49

Tittehei :)

Du har en veldig flott og fin blogg!! Jeg synes virkelig du burde ta de tiltakene som er nødvendig for å få flere lesere! Som jeg gjør!

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

zena zuza

18.04.2012 kl.15:20

Åh så irriterende du er Marie.

Gir en aura av mystikk rundt kunsten din når du holder oppdragsgiveren din skjult på den måten asså. Men den var fryktelig fet da :) Hvordan tusjer bruker du?

Finfrosk

18.04.2012 kl.15:28

zenazuza: Hah! Ja, tenkte på deg når jeg leste den teite kommentaren der. ;)
En aura av mystikk ja, akkurat det jeg er ute etter vett.. :p
Skavvisjå, det er en sånn plastikkbeholder med 12 tusjpenner som jeg kjøpte for 60 kr en gang mens jeg gikk på frisørskolen.. Øhm, Staedtler er visst merket. Billige greier, ikke no fænsi. Meiner å huske at de var på tilbud, for det koster sånn, 12 kr ell no for en, jeg fikk 12 for 60-70. Jeej! Kupp for meg!

zena zuza

18.04.2012 kl.16:26

Yeah! Det er et kupp! En god del billigere en tusjene jeg tenkte å anbefale, men Twin Touch er sinnsykt smoothe å tegne med. Kan brukes lag på lag, hver penn har både tynn og tykk tupp. Åh, de er herlige. http://www.montanacans.net/graffiti-tilbehor-twin-touch-ind/

Finfrosk

18.04.2012 kl.16:35

zenazuza: Hm, ja, jeg har egentlig tenkt å eksperimentere litt mer med tusj, så det skal jeg keep in mind! Jeg ser for meg at det er ganske mye bedre med litt dyrere.
Husker godt når jeg testa en dyr pensel til vannmaling, plutselig blei strekene sånn jeg tenkte, og ikke all over the place, som med billig drittpensler. Av og til betyr dyrere bedre kvalitet. Så takk for tipset!

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits