hits

GJEEESP Trøtt - Flodhest-knøtt

That pretty much said it. Jeg føler meg trøtt her jeg sitter, og når jeg får lagt meg er jeg sikkert ikke trøtt i det hele tatt.

Men jeg må legge meg, for jeg skal nemlig på jobb i mårra. Heldig som jeg er.
Og enda heldigere som jeg er, går vi snart inn i sommersesongen, og vi veit alle hva det betyr! Jeg veit hvertfall hva det betyr, det betyr Joker hver dag! Sitte inne og se ut på alle som koser seg i sola! Jeeej! :P Neida. Men serr, det er akkurat sånn det er. Men det er greit! Jeg trives på joker, jeg, og det er ikke sånn at jeg har noen som helst talenter som går til spille eller noe når jeg sitter i kassa der! Nei, nei, jeg blei født til å bli butikkmann. Butikkmann uten noe ønske om å stige i butikk-gradene. That's me!

Men serr. Særr. SÆRIØST. Joker-jobben er faktisk, nok, kanskje den minst drittete jobben jeg har hatt. Og til å være en som har jobba relativt lite, har jeg hatt overraskende mange jobber. Rart med det.

Utover det sååååååååå.

NATTA


Bebiflodhest. WHATUP

Én kommentar

zena zuza

24.04.2012 kl.10:54

Kjenner mange som trives i både butikkjobb og servitørjobber, man skal liksom bare se ned på sånt siden det er service yrker. Det viktigste er at man trives. Søstern jobber som telefonselger og er kjempefornlyd fordi hun trives så godt med kollegaene sine. Trivsel er viktig.

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...