hits

Jeg var nesten SANNDRØMT i natt!

Jøpp! Jeg skal nå byne å tilby mine synske og telepatiske evner til offentligheten! Jeg og Gro Helen Tørum. Vi skal starte selskap. 

"Er du dum og godtruende og villig til å tru på hva som helst som gjøre meiningsløsheten med livet lettere å takle? Ring oss og hør no piss"!
-skal være mottoet vårt. Litt langt kanskje, men det får gå.. Jobber med logo også.

Men ja, den drømmen ja. Jo, jeg drømte at jeg gikk ut, og da var ALL snøen borte og graset var grønt og det var tørt og mildt og alt!.. Det var skikkelig rart, først kom snøen på en natt, og så forsvant snøen på en natt, pluss at det nesten blei sommer igjen også. -Også sto jeg opp også hadde snøen bynt å smelte! :O Ain' that some shit!? True dreamin'!

Men, jeg registrert jo i går kveld at det blei mildere, så det var vel bare hjernen min som tok en idé og løp av gårde med'n. Falsk alarm Gro Helen, du får fortsette å svindle folk på egenhånd! Såri!

En annen ting er at jeg hadde en laaaaangt sjukere drøm i natt. I fare for å støte noen skal jeg ikke gå i detalj, men det er en av de, hm, merkeligste, kanskje nastyeste drømmene jeg har hatt.. Jeg kan si så mye som at den involverte en henrettelse og en hagle, og masse folk jeg kjente. Ikke en henrettelse av noen jeg kjente, altså. Faksisk så endte det ikke med henrettelse i det hele tatt, det blei sjølmord. Men da har jeg sagt nok og egentlig for mye, syns jeg. Det var en annerledes drøm med noen snodige stemninger azz.

Men da har jeg ting å gjøre, folk å se, kaffe og drikke, ender å mate! Okei så bare ting å gjøre da. Allerede drikki kaffe.

4 kommentarer

zena zuza

01.11.2012 kl.13:35

Lurer kanskje på om du har drukket litt for mye kaffe.

Finfrosk

01.11.2012 kl.13:57

zenazuza: For mye kaffe? Outrageous! DU har drukket for mye kaffe!

zena zuza

01.11.2012 kl.14:28

Ja, det har jeg faktisk... Du er faen meg synsk du!

Finfrosk

01.11.2012 kl.14:36

zenazuza: Ja, der ser du! Gro Helen Tørum, we're back in biznizz!

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...