hits

Sparebanken Hedmarks Kunstfond - Takk for ingen faens jævla ting

Blei tipsa av min musikkmakker og venn Pålser om et stipend som Sparebanken Hedmarks Kunstfond deler ut årlig. ...Sparebanken Hedmarks Kunstfond? Joggu sa jeg smør.

Så jeg gjorde stikk motsatt av sånn jeg pleier, jeg søkte med det samma! Fylte inn skjemaet deres, skreiv om mine forskjellige planer, skreiv om det faktum at jeg går på skole, men ikke får hverken stipend eller studielån, og dermed er fattig som en liten *putt inn et sjukt stygt ord her*.

Så uploada jeg et lite utvalg av noen av mine verker. Litt forskjellig. Sånn at de kanskje kunne se at jeg er litt allsidig når det kommer til "kunst".

Så venta jeg. Dette er ganske lenge sia, så jeg har venta ei stund. Nå hadde jeg faktisk totalt glømt det, og DA vettu, da kommer e-posten. 

Blablabla dessverre er ikke du blant de heldige mottagerene.
FUCK OFF Sparebanken Hedmarks Kunstfond, fuck the fuck off.

Så ja, det er et KUNSTfond her på HEDMARK. Jeg er fra Hedmark. Jeg lager kunst Jeg kan gjøre hva som helst, så lenge det er visuelt. Jeg kan faktisk gjøre en hel masse anna crap også som ikke er visuelt. Jeg har ikke penger, jeg får ikke hjelp, jeg har fått avslag på alt jeg har søkt på av pengestøtte. Så klart burde jeg få avslag! Men det er greit.

Som jeg pleier å si, jeg skal være VELDIG NØYE med å informere om hvem som IKKE HAR STØTTA MEG, når den dagen kommer at jeg bare blower no så inni hælvette.

Jeg er en naturkraft, de prøver å holde meg nede, alle prøver, universet prøver, men en dag, EN DAG. En dag kommer min tid.

7 kommentarer

Huff... På en måte så er det herlig på den måten du skriver... Men ja.. Jeg vet hvor frustrende det er og ikke få noe hjelp!!! Man må greie seg på sine egne bein!!! Uansett om du må krabbe til slutt... Og vi lever i Norge? Ja, Norge på sitt beste (Y)

Og mamma som jobber i banken? Hmpf.

mumlemarius

06.06.2013 kl.08:59

Gunnar Bloch Røsand fra Os i Østerdalen har fått stipend fra Sparebanken Hedmarks kunstfond for sitt verk «Øvingsfelt for livets valg».

Installasjonen han får prisen for, består av flere stoler plassert på et gjerde.

FLERE STOLER PLASSERT PÅ ET GJERDE

Finfrosk

06.06.2013 kl.10:48

Zilma Maritha Angelica Christi: Jepp, må visst bare greie seg sjøl, ja!
Mamma'n din burde jo virkelig satt foten ned! ;) Nei, det er vel en helt annen gjeng som bestemmer..

Finfrosk

06.06.2013 kl.10:51

mumlemarius: Åherre! hva slags piss skar'n finne på for å få støtte tru? Hmm, mellommenneskelige relasjoner kanskje?

LukaBazooka

06.06.2013 kl.15:07

Den er allerede litt ødelagt også. Hihi. http://www.ostlendingen.no/nyheter/nord-%C3%B8sterdal/kunstkritikk-pa-tynset-1.5743383

Finfrosk

06.06.2013 kl.16:00

LukaBazooka: Hahahahaa!
Ja, ikke sant?!

Min mor slår ned foten på noen ting veit jeg xD

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...