Min mus-historie er one for the historybooks.

Jeg håper du sitter trygt med setebelte, hjelm, knebeskytter, albuebeskyttere, tannbeskytter, susp, posesuppe, holder pusten med beskyttelsesbriller og hjelm, for ting er i ferd med å bli crazy.

Musa mi, (ja pc-musa din perverse koffertjævel) blei ødelagt. 

Så fikk jeg muttern og fattern til å kjøpe med den billigste musa de kunne finne. Den fant de på Clas Ohlson, kosta 99 spenn, trådløs. Fin design, innstillinger up the yin-yang, alt var på vei til å bli fryd og gammen. Gammen og fryd var på vei i store doser.

Men hva skjedde så? Musa bynte å fucke opp, det kom feilmeldinger, pc'n min oppførte seg merkelig. Det kom feilmeldinger som sagt, og jeg klikka'rem bort, men de kom igjen og igjen og igjen. Flere ganger. Programmer slutta å funke. Jeg restarta pc'n, pc'n blei enda verre. Den brukte minutter på å starte opp. De fleste programmer slutta å funka. Vat za faaakk!? Sa jeg til meg sjøl gjentatte ganger. En billigmus holdt på å kræsje hele pc'n min.

Jeg brukte tid og krefter på å fikse pc'n min igjen. Ja, det var roping. Ja, det var intensiv chatting til min bror som just so happens to være ekspert på det meste som har med pc'er å gjøre. Enden på den musevisa var at jeg måtte stille pc'n tilbake til en tidligere dato, sånn gjenopprettingsopplegg. Og hey ho, det funka. Glad. (<- jeg var)

Det var også et oppdateringsproblem i samme tidsrom, så jeg prøvde musa igjen, men feilmeldinga kom fortere enn julekvelden på kjærringnissen.

Jeg røska ut den lille usb-greia som connecter musa til pc'n. Hakke brukt'n etter.

Jeg fikk mamma til å kjøpe med mus IGJEN, med tråd denne gangen. Jeg fikk en "Trust"-mus. Den var også billig. Fryd og gammen var på vei i stor fart. 

Alt var fryd og gammen i det tidsrommet. Jeg husker det som om det skulle være i får til gårds. Det var gode tider.

Men hva skjedde så? Musa bynte å vise sine sanne farger. Satans farger. 

Den nye musa hadde den artige lille feilen at, vel, det første jeg merka var at scrollehjulet var veldig sensitivt, så når jeg scrolla nedover det endeløse internettets sletter, hoppa den opp igjen ganske jevnlig. Ok, det kan jeg leve med tenkte jeg, jeg scroller bare litt hardt. Ok. Tåler det.

Så kom de virkelig sanne fargene fram. Musa har den FANTASTISK IRRITERENDE VANEN Å dobbeltklikke når jeg enkeltklikka. Høres kanskje ikke ut som noe stort problem, men jeg skal hilse å si at det er JÆVLIG irriterende. 

Du skal åpne en fane i nytt vindu, og fanen åpnes i både nytt vindu OG i hovedvinduet. Irr.

Du skal klikke deg tilbake i en mappe, og den klikker tilbake to ganger. Høres lite ut, men når pc'en er like rotete som hue' ditt og huset ditt, vel, da er det veldig irriterende for det betyr MANGE mapper. 

Du skal gjøre whatever i f.eks Flash, og plutselig henger et vindu igjen i musepeker'n, og konsekvensene kan bli overraskende store. For man veit ikke alle funksjonene i Flash, ei heller hva de gjør eller hvordan de funker. 

Det tok på. Ja, det var roping. Ja, det var slåing på musa. Ja, den holdt på å bli ødelagt, men jeg moste den sammen igjen. Dessverre vedvarte problemet.

Jeg greide å bruke musa, men måtte være forsiktig. Og når man driver med ting som krever tusenvis av klikk daglig, blir det veldig slitsomt.

Men i dag var jeg på Elkjøp, av en helt annen grunn, men tilfeldigvis kom jeg på problemet mitt, så jeg kjøpte ny mus.

Den ser ut til å funke. Alle gode ting er tre, har jeg hørt.

Cool story bro, ikke sant?

Hadet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits