Ny Doom Fanart!

Jeg har kalt det "Doomguy Low On Health", fordi Doomguy drikker en type blå potion du kan finne i spillet Doom. Den gir to helsepoeng. (hvertfall i Brutal Doom, husker ikke åssen det er originalt. En fordel med denne blå healing-potionen, er at den gir ekstra helsepoeng sjøl om man allerede er maxa ut med 100 i helse)

UANSETT!

Jeg har hatt strengt forbud på meg sjøl av meg sjøl i lange tider om at jeg ikke får gjøre noe som ikke har direkte med pilotprosjektet på skolen å gjøre.. Men i helga sprakk jeg, må jeg innrømme. Jeg fikk dette bildet inni huet mitt av Doomguy som drakk en potion (det er nemlig noe man aldri får se, du bare går over dem) og jeg måtte bare lage det, rett og slett. Det er skikkelig lenge sia jeg har tegna i Photoshop på den måten, og det føltes bare helt fantastisk. 

Også gledelig at jeg brukte relativt få timer på dette bildet.. For 2 år sia ville dette tatt meg mange mange mange dager. Og dette er i tillegg enda bedre enn noe jeg har laga før. Sett med mine øyne, hvertfall.

Hvis du vil se full size-størrelse, kan du følge denne lenka: http://finfr0sk.deviantart.com/ <- klikk på!
Der ligger det et utvalg av bilder jeg har laga.. Juss sayin'

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits