hits

Kjære VG, Dagbladet og Aftenposten...

Hei, nettaviser.

Ser ut til at det har skjedd en gedigen feil i deres redaksjoner! En misforståelse, eller muligens et virus eller lignende.

Det har seg nemlig slik at jeg sjekker innom deres nettaviser i løpet av dagen, gjerne flere ganger i løpet av dagen også, for å oppdatere meg på hendelser verden rundt. Nyheter, altså. Heter som er nye. 

Men det ser ut til at noe annet enn nyheter har begynt å forpeste deres nettsider. Jeg kan ikke si med 100% sikkerhet hva disse forpestelsene er, men jeg registrerer at bokstavene OL står nevnt i svært mange av dem. Det er også mye snakk om edle metaller, hovedsaklig gull, sølv og bronse, såvidt jeg har sett. 

Som sagt så leser jeg nettaviser for å få med meg nyheter, virkelige hendelser, men i stedet får jeg altså opp en hel rekke bilder av folk i tettsittende kostymer, som bedriver forskjellige aktiviteter som løping, roing, svømming, vektløfting og lignende. Vennligst fjern disse unyhetene, slik at jeg slipper å se dem. Eventuelt kan dere utvikle en funksjon som siler dem ut, og lar de ekte sakene være igjen. Det finnes sikkert andre måter å ordne problemet på, også. 

På forhånd takk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...