hits

Omskjæring på Twitter

Jeg har blitt en del mer aktiv på Twitter enn tidligere.. Det har resultert i at jeg bombarderes av all mulig politikk. Det diskuteres mye politikk på twitter, ass! Det er til tider litt slitsomt. Ikke fordi jeg diskuterer sjøl, men fordi jeg får opp hundrevis av politiske tweets i feeden min hver dag.

En av tinga nå handler om omskjæring, og jeg vil bare si et par ting. Skal ikke ta lang tid.

Seriøse folk på Twitter meiner fullt og helt at å forby omskjæring er et slags angrep på religionsfrihet.. Virkelig!?

At tullete, forskrudde religiøse foreldre skal få praktisere hva nå enn slags galskap deres religion sier de må, skal liksom være viktigere enn at små barn får beholde kjønnsorganet sitt i én bit? Det er merkelige saker i opplysningens tid 2017. Veldig merkelig.

Hvorfor skal religion fritas fra samfunnets normer og regler? Og hvorfor skal det fritas fra kritikk?

Ok, det er tusenvis av andre vinklinger og problemer og dritt og møkk rundt dette, men nå har jeg sagt det jeg ville si. God day!

Hvis du vil følge meg på Twitter: https://twitter.com/FinFrosk
(Btw, jeg promoterer stort sett Filmfrosk der)

Én kommentar

ill jill

17.03.2017 kl.19:40

Nyfødte barn har da ikke bestemt seg for noen religion. Kan ikke de bare omskjære seg når de føler seg religiøse nok når de blir eldre? Men hva syns egentlig menn som er omskjærte om det å være omskjært, og hva syns egentlig kvinner som er bortpå disse omskjærte delene?

Omskjæring av kvinner har jo vært utbredt i deler av Afrika, og lenge har det blitt antatt at dette gjøres fordi menn syns det er skal være bedre, mer behagelig etc. Men så har nylige undersøkelser vist at mannfolka egentlig ikke syns noe om dette (de syns det er ødeleggende at kvinnen føler smerte under samleie), det er visst kvinnene som er pådrivere for dette (litt sånn "hvis jeg måtte gå gjennom dette faenskapet så skal jaggu meg de yngre damene gjøre det også!")

Men for å finne litt ut av dette selv så bestemte jeg meg for å bruke google, og ble lettere overrasket da "circumcising yourself" kom opp som fjerde alternativ... Anywhoo, menn som har blitt omskjært i voksen alder ser ut til å angre på inngrepet (noe som sikkert er vanskelig å vite om man har vært det hele livet) da de skal ha mistet en del følelse etc. Men hovedårsaken til hvorofr dette er så bra er visst at det skal være renere... Men tenker det er en ganske så stor pris å betale for å være litt lat og ikke vaske seg på midten....

Folk ass.

Skriv en ny kommentar

Design -> Rediger -> Widgets -> Lim inn koden Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...